PROJECT MANAGEMENT OUTSOURCEN

Het uitbesteden van project management komt meer en meer voor. De reden? Externe project managers hebben vaak een frissere blik op het project, uitdagingen, vragen en urgenties. Ze zijn niet gehinderd door de omgeving of interne bedrijfsstructuren en hebben vaak een duidelijkere en meer specifieke manier van communiceren. Zelfs kostentechnisch is er een voordeel uit te halen, omdat specifieke opdrachten toegewezen kunnen worden. Wie zou niet kiezen voor een betere output tegen lagere kosten?

GET IN TOUCH

STREVEN NAAR PERFECTIE

Wat perfect is voor de een, is het soms nét niet voor de ander. We gaan in gesprek en kaarten af, om het nodige van het wenselijke te onderscheiden. Een transparante manier van werken voor een zeer hoge service, flexibiliteit en snelheid.

Perfectie vraagt in alle opzichten om relevantie en authenticiteit. Het duurt soms iets langer voor er resultaat uit vloeit, maar de basis die hiermee wordt gemaakt, is des te steviger. Durf te investeren in de goede tools, zodat iedere klant kan proeven van ‘ picture perfect’. 

DE ESSENTIE VAN PROJECTMATIG WERKEN

Je kunt het verleden niet herhalen, je kunt wel de toekomst beter plannen.

Goed begonnen, half gewonnen

Het is niet voor iedereen weggelegd, het vergt de nodige ervaring en leidinggevende kwaliteiten: projectmanagement. Toch heeft iedereen er al mee van doen gehad, waarbij de meest voorkomende valkuilen de revue passeren. Te strakke planningen, onduidelijke communicatie, een te ruim opgezette scope of gebrek aan expertise zijn hier enkele voorbeelden van.

Breng daarom de projectfases duidelijk in beeld of neem contact met ons op voor een goede voorbereiding. Schakel ons nu in voor een volgend project!

Opstellen van een projectplan

Een project heeft een vastomlijnde structuur nodig waarbinnen gewerkt gaat worden. We helpen graag de dingen juist en correct te formuleren en documenteren. We houden de vaart erin door op regelmatige tijdstippen zowel teamoverleg als overleg met de opdrachtgever in te plannen en stellen rapportages op die ten alle tijden de status van het project laten zien.

Even if you are on the right track, you will get run over if you just sit there.

Will Rogers